Ešte nemáte svoj e-shop? Internetový predaj vzrástol o 200%

12.10.2020 22:34

Globálna pandémia ochorenia Covid-19 množstvu podnikateľov značne okresala tržby. Internetové obchody však v posledných mesiacoch fungujú na 100% a v predaji evidujú dvojnásobné čísla. Ak ešte nemáte vlastný e-shop, teraz je ten správny čas na jeho založenie. Na Webnode si internetový obchod vytvoríte dokonca na telefóne alebo tablete a to už za pár minút.

Online prostredie je jediné odvetvie, ktorého sa nedotkli žiadne obmedzenia v súvislosti s pandémiou. Cez internet dnes ľudia nenakupujú len oblečenie či elektroniku. Z pohodlia domova si môžete kúpiť napríklad aj nové auto. Obchodovanie bez nutnosti vlastniť kamenné predajne ponúka jedinečnú príležitosť pre rozvoj malých a stredných firiem. Posledné mesiace preukázali, že je dôležité okrem kamenných obchodov prevádzkovať tiež e-shop.

Preukazujú to aj najnovšie údaje spoločnosti Webnode, podľa ktorých od marca, teda začiatku pandémie, vzrástol online predaj medziročne až o 200 %. Napriek tomu, že hodnota objednávok zostala rovnaká, existujúce e-shopy vybavili až o 50 % viac objednávok ako obvykle. Vzhľadom na nejasnú situáciu ohľadom pandémie sa očakáva, že internetový predaj bude naďalej rásť. Preto je ten správny čas založiť si vlastný e-shop a pustiť sa do online podnikania.

Webnode ponúka vlastnú doménu, hosting a množstvo moderných a štýlových šablón, ktoré si podľa svojej potreby prispôsobíte. Vďaka naozaj jednoduchému užívateľskému prostrediu je možné vytvoriť si vlastný online obchod v priebehu pár minút. E-shop založený na Webnode sa vďaka responzivite stránok automaticky prispôsobí zariadeniu, v ktorom je zobrazovaný , či už na mobile alebo tablete. Na výber sú aj rôzne doplnkové funkcie ako informácia o dostupnosti produktov, výber spôsobu dopravy alebo nastavenie platobnej metódy. Vďaka partnerstvu so spoločnosťou Stripe môžete mať platobnú bránu v priebehu chvíľky.

Viac informácií nájdete na www.webnode.sk.

Užívatelia Webnode z celého sveta si pochvaľujú profesionálny prístup a jednoduché ovládanie užívateľského systému, s ktorým sa veľmi rýchlo naučí pracovať aj úplný začiatočník. V prípade potreby sa kedykoľvek môžete obrátiť na podporu v lokálnom jazyku, kde vám pomôžu s akýmkoľvek problémom. Nechýba ani možnosť prepojenia s ďalšími službami ako je Google AdSense Alebo Analytics.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode