Dunlop rozširuje rady protektorov MultiTread pre úžitkové vozidlá

31.03.2012 19:39

 

Rad prémiových za tepla protektorovaných pneumatík Dunlop MultiTread pre úžitkové vozidlá sa rozrastá. Nové produkty, ktoré ponúkajú  podobné výhody ako pneumatiky nové, zahŕňajú šesť rozmerov a sú určené pre diaľkovú, regionálnu aj komunálnu dopravu.

MultiTread

MultiTread je najmladším členom rodiny prémiových protektorovaných pneumatík spoločnosti Goodyear Dunlop, pričom ako základ sú používané len kostry najnovšej generácie pneumatík Dunlop. Výhody týchto protektorovaných pneumatík sú zhodné s prednosťami existujúcich pneumatík Dunlop – vysoký kilometrový výkon, veľmi dobrý záber, vynikajúca priľnavosť za mokra a tiež presné ovládanie a úžasné pohodlie.

Protektory Goodyear Dunlop

Goodyear Dunlop postupne rozširuje svoje produktové portfólio protektorov, ktoré zahŕňa produkty Next Tread, Goodyear TreadMax a Dunlop MultiTread, a pokrýva všetky typy úžitkových vozidiel. Pred necelým rokom, v apríli 2011, bol v nemeckom Wittlichu otvorený nový  závod na teplé protektorovanie. Táto továreň nielen že zvyšuje výrobnú kapacitu, ale zároveň má strategickú polohu. Obsluhuje Nemecko, susedné krajiny a severský región, rovnako ako strednú a východnú Európu. Teplé protektory Goodyear Dunlop sa vyrábajú vo francúzskom meste Riom a v britskom Wolverhamptone pri rovnakých výrobných štandardoch, aké platia pri výrobe nových pneumatík Goodyear Dunlop.

Pri výrobe protektorovaných pneumatík Goodyear Dunlop za tepla sa každá kostra starostlivo  preskúma, aby bola zabezpečená jej vhodnosť pre druhý životný cyklus pneumatiky. Potom, ako sa skontrolujú a spracujú plášte, aplikujú sa nové behúne a bočnice. Materiály použité pri výrobkoch MultiTread sú porovnateľné s tými, ktoré sa používajú pri výrobe originálnych pneumatík. Po zostavení sa pneumatiky vkladajú do tepelných lisov, kde sa vytvára rovnaký dezén behúňa ako pri novej pneumatike, ktorú protektor kopíruje. Po ošetrení a schladení všetky pneumatiky prechádzajú rovnako prísnou kontrolou kvality ako pneumatiky nové.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode