Dámska jazda s Renaultom

13.09.2012 16:52

RENAULT Slovensko v spolupráci s jednotlivými partnermi akcie zorganizoval už v poradí 5. ročník Dámskej jazdy, ktorý sa uskutočnil pred týždňom v kaštieli v RVS Studené v Most pri Bratislave. Toto podujatie bolo sprostredkované ženám  tak, aby sa cítili príjemne, uvoľnene a výnimočne.

Ženy vodičky porozprávali, čo je dôležité pri výbere auta. Na prvých miestach bola bezpečnosť, komfort, spotreba, ale dôležitá bola aj farba či podsvietenie zrkadielka v slnečnej clone a dobré autorádio. Aj téma životného prostredia a ekológie im nebola ľahostajná. A toto všetko boli dôležité faktory vývoja a výroby automobilov značky Renault, ktoré dámy mali možnosť testovať až do zotmenia. Okrem možnosti zajazdiť si na všetkých, aktuálne predávaných, modeloch značky Renault a Dacia, mali prítomné dámy možnosť vyskúšať množstvo dobrôt nielen na tanieri, ale mohli si dopriať  výbornú thajskú masáž, odmerať si tuk v tele, nechať sa nalíčiť, či vyskúšať nový vlasový styling.

Programom nás sprevádzali vynikajúci moderátori Vera Wisterová a Juraj Rašla. Nechýbala ani módna prehliadka Ferka Miklošku a famózny koncert Mariana Čekovského.

Jedna z účastníčok na záver získala hlavnú cenu – novučičký Renault Twingo, ale s darčekom odchádzali všetky dámy.

A veru som aj ja odchadzala s perfektnou štvrtou cenou a už teraz sa teším ja aj všetky dámy na ďaľší ročník skvelej Dámskej jazdy s Renaultom!

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode