Ďalšie ocenenie pre Škoda Enyaq Coupé. Zvíťazila v kategórii stredne veľkých SUV a crossoverov v Auto magazín Awards 2023

27.03.2024 08:00

› Auto magazín Awards je anketa medzi čitateľmi úspešného motoristického magazínu
› Škoda Enyaq Coupé zvíťazila v kategórii stredne veľkých SUV a crossoverov
› Ďalší cenný titul pre značku Škoda získal aj pán Marek Arendáč v súťaži Autoopravár roka a ocenenie si značka odniesla aj v kategórii Autoservis roka 

Popularitu modelu Škoda Enyaq Coupé potvrdzuje ďalšie ocenenie, ktoré tento model získal. Obľúbené elektrické SUV presvedčilo slovenských motoristov v ankete Auto magazín Awards 2023, vďaka ktorým Škoda Enyaq Coupé zvíťazila v samostatnej kategórii „Stredne veľké SUV a crossovery“. Hlasujúci tak rozhodli, že tento model prekonal viacero konkurenčných noviniek. Paralelne so súťažnou anketou prebehla aj súťaž Autoopravár roka 2023, ktorým sa stal Marek Arendáč, lakovač z firmy ALD MOBIL SL, s.r.o. v Starej Ľubovni, zmluvného servisu značky Škoda. PRVÝ TRENČIANSKY AUTOSERVIS, s.r.o. si zase odniesol titul Autoservis roka 2023.

Ocenenie Auto Magazín Awards v kategórii stredne veľkých SUV a crossoverov pre naše 100% elektrické SUV Enyaq Coupé je ďalším potvrdením, že sme na trh uviedli skvelé vozidlo, ktoré si Slováci doslova zamilovali, a na ktoré sme patrične hrdí,“ uviedol Roman Rajtár, vedúci marketingu a produktu Škoda Auto Slovensko a dodal: „Veríme, že hlasujúcich v tomto ročníku ankety presvedčila nielen bohatá a technológiami nabitá výbava, vysoká úroveň bezpečnosti, priestrannosť, typická pre značku Škoda, Simply Clever riešenia, ale taktiež emotívny športový vzhľad, ktorým sa Enyaq Coupé môže pýšiť.

Organizátorom ankety Auto magazín Awards 2023 je mesačník Auto magazín, jeden z najčítanejších motoristických časopisov na Slovensku. Do aktuálneho, už trinásteho ročníka tejto ankety sa zapojilo takmer 10 tisíc hlasujúcich, ktorí spoločne rozhodli o najlepšom automobile roka, ako aj víťazoch jednotlivých kategórií.

Popri hľadaní najlepších automobilov, za ktoré hlasovali v ankete samotní čitatelia, vyhodnocoval Auto magazín spolu s partnermi – Cech predajcov a autoservisov SR a Homola – autoservisná technika, aj najlepšieho Autoopravára roka. Pre rok 2023 sa ním stal lakovač Marek Arendáč zo spoločnosti ALD MOBIL SL, s.r.o. v Starej Ľubovni, ktorá patrí do siete autorizovaných partnerov značky Škoda na Slovensku. Pán Arendáč zároveň zvíťazil aj v medzinárodnej súťaži Škoda Challenge, kde si odniesol prvú cenu v kategórii Lakovač. Pán Arendáč tak zopakoval úspech svojho kolegu z minulého roka p. Branislava Zágoru, ktorý pracuje v spoločnosti ALD MOBIL S, s.r.o. v Starej Ľubovni a ktorý taktiež zvíťazil v medzinárodnej súťaži Škoda Challenge v Nórsku rok predtým. Auto magazín a Cech predajcov a autoservisov SR a Homola – autoservisná technika na slávnostnom odovzdávaní cien udelil aj titul Autoservis roka 2023, ktorý si odniesol PRVÝ TRENČIANSKY AUTOSERVIS, s.r.o. – autorizovaný partner značky Škoda na Slovensku.

Pánovi Arendáčovi z ALD MOBIL SL, s.r.o. a spoločnosti PRVÝ TRENČIANSKY AUTOSERVIS, s.r.o. srdečne gratulujeme a tešíme sa z ich víťazstiev, ktoré iba dokazujú, že v sieti autorizovaných partnerov značky Škoda nájdete špičkových vyškolených odborníkov, ktorí sa o vozidlá postarajú podľa najmodernejších postupov,“ uzatvára Róbert Hukel, vedúci popredajných služieb Škoda Auto Slovensko.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode