Chevrolet sa stáva oficiálnym automobilovým partnerom Liverpool FC

26.07.2012 11:34

 

  • Chevy sa stal oficiálnym sponzorom Liverpool FC North American Tour

 Chevrolet dnes oznámil, že vstupuje do štvorročného zmluvného vzťahu s Liverpool Football Club ako jeho oficiálny automobilový partner.

  • V USA sídliaca značky na štyri roky sponzorom klubu Barclays Premier League

Partnerstvo potrvá do konca ročníka 2015/16 Barclays Premier League a európskych kampaní a zahŕňa zviditeľnenie značky v Anfielde, domácom ihrisku Liverpoolu; zverejňovanie v rámci tlačív klubu, digitálnych publikácií a fanúšikovských strán a komerčných vystúpení hráčov.

Chevrolet je tiež oficiálnym sponzorom predsezónneho turné klubu, jedného z najpopulárnejších na svete, v rámci ktorého už minulú nedeľu hral Liverpool s Toronto FC. Liverpool bude hrať zajtra proti talianskemu gigantovi AS Roma za vo Fenway Park v Bostone a 28. Júla proti rivalovi z anglickej Premier League Tottenhamu Hotspur v Baltimore.

Chris Perry, viceprezident pre globálny marketing Chevroletu povedal: „podporovatelia Liverpoolu na celom svete sú známi svojou neumierajúcou láskou k svojmu klubu. Náš vzťah s Liverpool FC siaha za tradičné vzťahy sponzoringu a je o angažovaní sa s podporovateľmi. Všetko čo robíme bude zamerané na ich udržanie v centre hry.“

Ian Ayre, Managing Director of Liverpool Football Club, povedal: „Podobne ako náš klub, aj Chevrolet má za sebou dlhú históriu globálnej, rozvíjajúcej sa značky, a toto významné partnerstvo opäť demonštruje hodnotu medzinárodného mena Liverpoolu.

„Partnerstvo so spoľahlivými značkami, ako je Chevy, pomôže zabezpečiť dlhodobý rozvoj a úspech nášho klubu, na ihrisku, aj mimo neho. Tešíme sa na tesnú spoluprácu s Chevy, aby sme zvýšili dosah a zaujatie našich podporovateľov, ktorí patria k najzanietenejším a najvzdelanejším na svete.“

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode