BMW Concept radu 4 Coupé. Estetika, dynamika, individualita.

18.12.2012 09:35

Posledná generácia BMW radu 3 Coupé a Cabrio sa stala celosvetovým lídrom na trhu prémiových kupé a kabrioletov strednej triedy. Máloktorý konkurent, ak vôbec nejaký, definoval podobne výrazným spôsobom tento trhový segment po stránke dizajnu, dynamiky a efektivity.

Teraz, odhalením BMW Concept radu 4 Coupé, prináša BMW štvrtú generáciu svojho športového kupé strednej triedy, s cieľom a ambíciou upevniť svoju globálnu čelnú pozíciu v tomto segmente. 

Číslo „4“ – znak vyššej exkluzivity a osobitosti.      

BMW Concept radu 4 Coupé obohacuje kvality BMW radu 3 Coupé o nové dimenzie estetiky, dynamiky a elegancie. Číslo „4“ nie je iba označením začiatku nového cyklu, je to zenit vývojovej krivky. BMW dáva svojmu novému modelu individuálny charakter a originálny dizajn a takýmto spôsobom  mení číslo „4“ na segmentovú šifru pre estetické a dynamické pôsobenie. Táto novinka v nomenklatúre BMW sa pridáva k tradícii veľkých kupé BMW radu 6 a BMW radu 8, pričom „4“ je synonymom pre viac športovosti, vyššiu exkluzivitu a ešte jasnejšie odlíšenie od BMW radu 3.

Dizajn: vývojová krivka dosahuje svoj zenit.   

BMW Concept radu 4 Coupé umožňuje vodičovi zažiť esenciu novej, športovej a elegantnej generácie automobilu v atmosfére moderného luxusu. Dokonalo vyvážené proporcie kupé vytvára množstvo vysoko kvalitných detailov. Špičkový interiér vznikol vďaka kombinácii odbornosti BMW Individual, vysokej zručnosti pri spracovaní a starostlivého výberu prvotriednych materiálov. Úloha BMW Individual pri vývoji BMW Concept radu 4 Coupé je jasným dôkazom odhodlania značky priebežne si stanovovať nové výzvy na ceste za dokonalosťou.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode